Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Do jídelny se muž nedostal

CHEBSKO – Vyrušila ho žena, která ho pozorovala z okna. 

Po několika týdnech policisté z obvodního oddělení Cheb – město znovu řešili místního třiatřicetiletého muže. Ten měl už v minulosti vniknout do školní kantýny nebo i do pekárny, kde měl odcizit italské rolády a staročeský koláč (psali jsme zde a zde). Tentokrát se měl zaměřit na budovu jídelny u jedné z chebských základních škol.

Tam se měl vydat ve večerních hodinách v pátek 18. 1. 2019. Nejdříve měl překonat plot a poté se měl procházet kolem jídelny a hledat, kudy do budovy vnikne. Nakonec měl poničit skleněnou výplň u přízemního okna. Více toho už ale nestihl, protože jeho počínání pozorovala z okna svého bytu pětatřicetiletá žena, která na něj poté zařvala, aby svého jednání zanechal. Muž měl z místa okamžitě utéct a žena přivolala policii.

Když pětatřicetiletá žena policistům osobu popsala, hned jim bylo jasné, o koho se jedná. Muže policisté z obvodního oddělení Cheb – město následně zadrželi a po provedených úkonech mu bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu krádeže ve stádiu pokusu.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

prap. Jakub Kopřiva
24. 1. 2019

vytisknout  e-mailem