Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Žena odešla z psychiatrické léčebny

DOBŘANSKO – Kriminalisté z územního odboru Plzeň - venkov vyhlásili celostátní pátrání po třicetileté ženě z Karlovarska. Z psychiatrického ústavu v Dobřanech odešla již dne 11. února 2024 a do současné doby se nevrátila. 

Kriminalisté z územního odboru Plzeň – venkov pátrají po pohřešované třicetileté ženě, která je pacientkou Psychiatrické nemocnice v Dobřanech. Z nemocnice odešla v neděli dne 11. února 2024 v dopoledních hodinách na povolenou vycházku po areálu ústavu a do současné doby se nevrátila a ani nepodala o sobě žádnou zprávu. Při neužívání léků by mohlo dojít ke zhoršení jejího psychického stavu. Žena není nebezpečná okolí.

Podrobnější informace k pohřešované naleznete v uvedeném odkaze.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21460212240311

( v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná žena nalezena ).   

Pohřešovaná je zdánlivého stáří 28 až 35 let, hubené postavy a přibližně měří 162 centimetrů. Má hnědočerné vlnité delší vlasy, tmavě hnědé oči a šilhá. Na sobě měla fialovo-hnědou čepici, fialovou bundu, tepláky s motivem Shreka, růžovou ledvinku a černé boty s kožíškem.  

Provedeným šetřením bylo zjištěno, že by se žena mohla zdržovat nejen na Plzeňsku, ale i v okolí Kadaně či Ostrova u Karlových Varů.

Policisté přijmou k pohřešované ženě jakoukoliv informaci na bezplatné tísňové lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

Děkujeme.

por. Bc. Barbora Šmaterová, DiS.
13. února 2024

vytisknout  e-mailem