Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zahlédli jste tato jízdní kola?

PLZEŇ - Pátráme po pachateli a dvou odcizených jízdních kolech ze soukromého pozemku. V případě poznatků neváhejte zavolat na linku 158. Předem děkujeme široké veřejnosti za pomoc. 

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež v jednočinném souběhu s přečinem porušování domovní svobody. Tohoto jednání se měl dopustit zatím neznámý pachatel, který v době od 21. července 2022 od 10:30 hodin do 22. července 2022 do 10:00 hodin vešel na soukromý oplocený pozemek rodinného domu v Plzni v ulici Plzeňská Cesta. V zadní části zahrady se nacházel zahradní domek, ve kterém měl jeho majitel uschovaná dvě jízdní kola.

Jednalo se o elektrokolo značky SONIC EVO CARBON TR3 s příslušenstvím, kdy na řídítkách byla umístěna černá taštička s uloženou powerbankou a finanční hotovostí 1 000 korun. Druhý bicykl byl značky LEADER FOX, typ EMPORIA s příslušenstvím. Na kole byla upevněna černá taštička s pumpičkou a náhradní duší na kolo, dále držák na telefon s uloženou finanční hotovostí ve výši 1 500 korun. Pachatel svým jednáním způsobil hmotnou škodu poškozeným za několik desítek tisíc korun.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o výskytu nebo pohybu bicyklů zachycených na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. Předem děkujeme za případné poznatky.

nprap. Veronika Hokrová
26. července 2022

Odkazy do noveho okna

odcizené jízdní kolo

odcizené jízdní kolo 

Detailní náhled

odcizené jízdní kolo

odcizené jízdní kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem