Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vyjádření k očkování policistů

PLZEŇSKÝ KRAJ - Byli jsme osloveni krajským koordinátorem, abychom sestavili seznam klíčových pracovníků Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, kteří by podle kapacity očkovacího centra mohli být případně očkováni na základě nezbytnosti fungování integrovaného záchranného systému Plzeňského kraje. 

Dne 9. ledna 2021 jsme byli osloveni krajským koordinátorem, abychom sestavili seznam klíčových pracovníků Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, kteří by podle kapacity očkovacího centra mohli být případně očkováni na základě nezbytnosti fungování  integrovaného záchranného systému Plzeňského kraje.
Během krátkého časového intervalu jsme proto na základě předem připravených vnitřních priorit krajského ředitelství a zmapovaného zájmu policistů a občanských zaměstnanců Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje o případné očkování oslovili zájemce z řad kritické infrastruktury. Tito kolegové byli následně očkováni a můžeme potvrdit, že mezi očkovanými byl i ředitel krajského ředitelství, který je členem krizového štábu Plzeňského kraje a samozřejmě také součástí krizového štábu Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, a který současně svým přístupem chtěl mimo jiné jít ostatním kolegům příkladem a podpořit je v jejich rozhodnutí podstoupit očkování s ohledem na pouze padesátiprocentní zájem o očkování mezi pracovníky krajského ředitelství. Toto očkování proběhlo ve dnech 11. a 12. ledna 2021.

por. Mgr. Pavla Burešová
29. ledna 2021

vytisknout  e-mailem