Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání na Klatovsku

Ukradli lyže, radlice a počítač 

     V noci z 24. na 25. února 2010 na Horažďovicku vnikl neznámý pachatel na pozemek u domu, kde se nachází prodejna a po odstranění zámků ze dveří a vrat vnikl do objektu. Uvnitř odcizil 11 sad elektronových disků s pneumatikami různých rozměrů, pět párů carvingových lyží s vázáním a jednu propanbutanovou láhev o objemu 10 kg. Dále před objektem odcizil přívěsný vozík s nástavbou a žlutou plachtou. Celková škoda činí 103 910. Kč.
     V Sušici v noci z 24. na 25. února neznámý pachatel v panelovém domě vnikl do bytu, který prohledal a odcizil jednu láhev s alkoholem a různé přívěsky a řetízky ze žlutého kovu. Dále vnikl do sousedního bytu, který též prohledal, ale nic neodcizil. Majitelé vyčíslili škodu na 11 000 Kč.
     Na obvodní oddělení Plánice byl ohlášen případ krádeže dvou radlic na sníh. V obci na Plánicku v době od 3. do 25. února 2010 neznámý pachatel vnikl do objektu a ze skladu odcizil dvě zadní traktorové radlice na odhrnování sněhu. Poškozené společnosti vznikla škoda 13 000 Kč.
     Poškozený majitel oznámil případ krádeže jízdního kola na obvodní oddělení v Klatovech. V noci z 24. na 25. února 2010 neznámý pachatel v domě ze sklepních prostor odcizil pánské horské jízdní kolo zn. Duratec oranžové barvy v hodnotě 20 000 Kč.
     Další krádež šetří policisté v Klatovech. V noci z 24. na 25. února 2010 neznámý pachatel v kanceláři firmy ze skříně odcizil přenosný počítač zn. Acer. Poškozené firmě vznikla škoda 10 000 Kč.
    

 

vytisknout  e-mailem