Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání

Vnikli do skladů i vozidel 

    V obci u Horažďovic vnikl neznámý pachatel v noci z 21. na 22. ledna letošního roku do areálu zemědělské společnosti a ze skladu odcizil dvě sady klíčů, prodlužovací kabely, mosazná pouzdra do strojů a soustružnické nože. Dále vnikl do haly, kde nic neodcizil. Celková škoda činí 33 000 Kč.
     Do skladu prodejny vnikl neznámý pachatel v Horažďovicích v noci z 21. na 22. ledna 2010 a odcizil alkoholické nápoje, cigarety, cukrovinky, různé potraviny a drogistické zboží. Odcizením zboží byla způsobena škoda 33 845 Kč a poškozením zařízení 1 000 Kč.
     V Horažďovicích neznámý pachatel v době od 20. do 22. ledna 2010 vnikl na parkovišti do zaparkovaného vozidla zn. Kia, kde uvnitř poškodil spínací skříňku. Z vozidla neodcizil žádné věci. Poškozený majitel vyčíslil škodu na 20 000 Kč.
     V obci u Sušice vnikl v noci z 21. na 22. ledna 2010 neznámý pachatel do zaparkovaného vozidla zn. Nissan a odcizil tašku, ve které byly doklady, živnostenský list na jméno poškozeného muže a cestovní pas a ze zavazadlového prostoru motorovou pilu zn. Stihl a dva plastové kanystry. Poškozenému cizinci vznikla škoda 11 000 Kč.
 

vytisknout  e-mailem