Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vánoční dárek policistům

PLZEŇ - Vedení městské části ÚMO 3 předalo policistům Městského ředitelství policie Plzeň věcný dar v podobě 3 kusů germicidních lamp. 

Na základě dlouhodobé a vynikající spolupráce mezi vedením úřadu městské části UMO3 a vedením Městského ředitelství policie Plzeň, proběhlo včera dne 22. prosince 2020 v prostorách budovy ÚMO3 slavnostní předání věcného daru. Pan starosta Mgr. David Procházka a 1. místostarosta Ing. Petr Baloun a místostarosta Mgr. Ondřej Ženíšek předali panu řediteli Městského ředitelství policie Plzeň plk. Karlu Machuldovi 3 kusy germicidních lamp, které poslouží policistům vykonávající službu v teritoriu městského ředitelství. Jejich význam je pro výkon služby v současné době nepostradatelný. Jedná se o vysoce kvalitní přístroj, který je určen pro přímé ozařování a ničení mikroorganismů ve vzduchu. Patří k nejúčinnějším způsobům dezinfekce vzduchu a policisté jej budou využívat v prostorách a dalších místech, kde dochází k větší rotaci osob pro minimalizaci rizika přenosu nebezpečných virů a bakterií. 

Slavnostního předání daru se zúčastnil i náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje plk. Mgr. Michal Krejbich.

nprap. Veronika Hokrová
23. prosince 2020 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem