Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod

Řidiči ujeli bez oznámení 

     Dopravní policisté hledají svědky dvou dopravních nehod, kdy po nehodě řidič z místa ujel, aniž by poskytl zákonnou součinnost. K první z nich došlo dne 9. května 2012 v 10:55 hodin v obci Holýšov v Nádražní. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo značky Peugeot 406 a zaparkované vozidlo Opel Astra. Řidič z místa ujel, aniž by nehodu oznámil policii.
     K další dopravní nehodě došlo dne 11. května 2012 v 16:15 hodin ve Kdyni v ulici Nádražní. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem couval v prostoru parkoviště a narazil do zaparkovaného osobního automobilu Škoda Fabia. S majitelem poškozeného vozidla nesepsal společný záznam o dopravní nehodě, neprokázal mu svoji totožnost, nesdělil mu údaje o svém vozidle a z místa odjel. Policie pátrá zejména po osobním automobilu značky Audi stříbrné barvy. Toto vozidlo bude pravděpodobně poškozeno na zadní části.
     Policisté z dopravního inspektorátu v Domažlicích nyní žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení osoby neznámých řidičů a objasnění průběhu a příčiny dopravních nehod, aby zatelefonovali na linku 974 331 255, případně na tísňovou bezplatnou linku 158, nebo se osobně dostavili na dopravní inspektorát v Domažlicích.

por. Mgr. Dagmar Brožová
15. května 2012
 

vytisknout  e-mailem