Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

AKTUALIZACE Krádež elektrokoloběžky

PLZEŇ - Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 prověřují případ krádeže elektrokoloběžky. Pátráme po totožnosti neznámých osob a odcizeném jednostopém dopravním prostředku, přičemž žádáme širokou veřejnost o spolupráci. 

AKTUALIZACE - Děkujeme občanům za spolupráci. Policisté již znají totožnost zveřejněných osob.

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 prověřují trestní věc, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel v Plzni dne 28. března 2022 krátce před devátou hodinou večer před domem ve Sladkovského ulici č. 53, kde odcizil volně opřenou elektrokoloběžku zn. V SETT 9+ v černé barvě s tyrkysovými polepy.  

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu. Na přiložených fotografiích jsou zachyceny neznámé osoby, které by mohly být důležité pro objasnění případu. 

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

nprap. Veronika Hokrová
21. dubna 2022

vytisknout  e-mailem