Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kontroly na podávání alkoholu mládeži

O víkendu tři akce 

          V Klatovech proběhlo od pátku 11. března od 22.00 do soboty 12. března 2011 do 0.30 hodin opatření na podávání alkoholu mladistvým osobám a držení omamných a psychotropních látek v restauracích a barech. Akce se zúčastnili čtyři policisté z obvodního oddělení Klatovy, čtyři strážníci Městské policie v Klatovech a policejní psovod se služebním psem. Při akci nebyl zjištěn žádný přestupek ani protiprávní jednání.
      V Nýrsku se uskutečnila bezpečnostní akce v pátek 11. března 2011 od 18.00 do 22.30 hodin zaměřená na podávání alkoholických nápojů a prodeje tabákových výrobků osobám mladším 18-ti let. Do akce bylo zapojeno šest policistů z obvodního oddělení Nýrsko. Policisté v pěti restauracích zkontrolovali patnáct osob a nebylo zjištěno žádné porušení předpisů.
        Preventivní akce se uskutečnila v sobotu 12. března 2011 v Sušici v době od 13. do 18.00 hodin. Policisté kontrolovali osoby celkem v devíti restauracích a barech. Při akci proběhla i hlídková činnosti v parcích a ulicích města, při které byl zjištěn jeden podezřelý muž.
Hlídkou policie byl kontrolován v sobotu před čtrnáctou hodinou na cyklostezce v Sušici 18 letý místní muž, který vydal igelitový sáček s neznámou látkou. Muž byl předveden na obvodní oddělení. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku.
 

nprap. Ladmanová Dana

14.3.2011

vytisknout  e-mailem