Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pomozte nám vypátrat pachatele AKTUALIZACE

PLZEŇ – Plzeňští kriminalisté se zabývají případem krádeže mobilních telefonů v hodnotě jeden milion korun. 

AKTUALIZACE:

Všechny osoby zachycené na fotografiích byly ztotožněny. Ve věci nadále probíhají úkony trestního řízení. Děkujeme všem za spolupráci. 

V souvislosti s prověřováním případu odcizení mobilních telefonů, kdy jsme žádali veřejnost o pomoc při ustanovení osob zachycených na fotografiích, kdy tyto osoby by mohly mít podíl na protiprávním jednání, byla ustanovena jedna osoba.

Jedná se o muže, který se sám dostavil na obvodní oddělení k podání vysvětlení. Následně bylo zjištěno, že dotyčný nemá s tímto protiprávním jednáním nic společného.

por. Michaela Raindlová
10. listopadu 2023

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň se zabývají případem krádeže, ke kterému došlo 16. října 2023 krátce před sedmou hodinou večer v jedné prodejně mobilních telefonů nedaleko centra Plzně. Tři muži a jedna žena navštívili obchod pod záminkou koupě mobilního telefonu. Dva muži a žena poté zabavili pracovníky prodejny, kdy třetí z mužů mezitím vnikl bez použití násilí do zázemí prodejny a odcizil 34 kusů mobilních telefonů, které si uložil do přinesené sportovní tašky. Následně všichni z prodejny odešli. Škoda přesáhla částku jeden milion korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachatelích pátrají. V rámci prověřování získali fotografie z kamerových záznamů, na kterých jsou zachyceny podezřelé osoby.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

por. Michaela Raindlová
1. listopadu 2023

vytisknout  e-mailem