Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pomozte nám najít řidiče elektrokoloběžky

DOMAŽLICE – Při dopravní nehodě došlo ke střetu osobního vozidla s elektrokoloběžkou. Policisté nyní hledají svědky dopravní nehody, kteří by pomohli objasnit totožnost řidiče elektrokoloběžky. 

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost dosud neznámého řidiče elektrokoloběžky.

Dne 26. dubna 2023 v 19:37 hodin došlo na místní komunikaci v ulici Cihlářská a na chodníku v ulici Masarykova v obci Domažlice ke střetu osobního vozidla tovární značky Peugeot 206 s elektrokoloběžkou. Dosud neznámý cyklista elektrokoloběžky jel po chodníku na pravé straně ulice Masarykova ve směru k vlakovému nádraží, přičemž nestačil zareagovat na vozidlo Peugeot 206, jehož řidička vyjížděla z parkoviště ulice Cihlářská za budovou obchodu potravin ve směru k silnici I. třídy č. 22 a kolmo přejížděla chodník. Po střetu si údajně cyklista stěžoval na bolest kotníku, avšak řidičce vozidla Peugeot neuvedl své iniciály a z místa dopravní nehody odjel ve směru k vlakovému nádraží. Dopravní nehodu oznámila řidička vozidla Peugeot. Elektrokoloběžku měl řídit mladší muž menší postavy. Na sobě měl oblečenou černou bundu a zelené maskáčové kalhoty.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě a pomoci s objasněním totožnosti neznámého řidiče elektrokoloběžky, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
5. května 2023

Odkazy do noveho okna

DN střet vozidla s elektrokoloběžkou 1

DN střet vozidla s elektrokoloběžkou 1 

Detailní náhled

DN střet vozidla s elektrokoloběžkou 2

DN střet vozidla s elektrokoloběžkou 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem