Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pomozte nám najít odcizené kolo a vypátrat pachatele krádeže

PLZEŇ – Dosud neznámý pachatel odcizil ze střechy zaparkovaného vozidla horské kolo. 

Policisté obvodního oddělení Plzeň - střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání trestného činu, kterého se mohl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že dne 12. prosince 2020 kolem páté hodiny odpoledne na parkovišti v Jízdecké ulici v Plzni mezi KD Peklo a Novým divadlem odcizil ze střechy zaparkovaného vozidla značky Opel Astra bílé barvy připevněné jízdní kolo, přičemž uvedené vozidlo při krádeži jízdního kola poškodil. Jednalo se o horské jízdní kolo značky RB Bandit 675, červené barvy. Kolo bylo vyrobeno na míru. Poškozenému vznikla škoda v řádech desetitisíců korun.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení.  Na druhé fotografii se nachází jízdní kolo, které je podobné odcizenému jízdnímu kolu, s rozdílem barvy.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

nprap. Michaela Raindlová
18. prosince 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem