Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policistou na zkoušku

Jihočeský kraj - Policisté znovu dávají možnost zájemcům vyzkoušet si fyzické testy. 

Přemýšlel jsi někdy o tom, že se staneš policistou? Zajímá tě, co vlastně policie nabízí, a chceš se na všechno zeptat? Přijď si vyzkoušet fyzické a psychologické testy nanečisto. Uchazeči, kteří splní fyzické testy, získají osvědčení, které je platné jeden rok a bude jim uznáno při přijímacím řízení do služebního poměru policisty. 

Jestli máš chuť to zkusit, tak se dopředu zaregistruj na email: krpc.workshop@pcr.cz a přijď na workshop POLICISTOU NA ZKOUŠKU, který se bude konat tentokrát ve čtvrtek 25. dubna od 13:00 do 17:00 v areálu Sportovního klubu policie České Budějovice na Jiráskově nábřeží 999/25.  Přijít můžeš kdykoliv v uvedeném čase. Získáš-li osvědčení o zvládnutí fyzických testů, máš jednu část přijímacího řízení k jihočeské policii úspěšně za sebou. 

Kromě přijímacího řízení si mohou zájemci, ale i návštěvníci z řad veřejnosti, v rámci doprovodného programu prohlédnout moderní policejní techniku, se kterou policisté pracují a dozvědět se všechno, co je o policejní práci zajímá. Rádi zodpovíme všechny  dotazy. Práce 158x jinak, to je POLICIE ČR - přesvědč se sám!

Veškeré potřebné informace pro nové uchazeče jsou zveřejněny na webových náborových stránkách jihočeské policie. Zde se dozvíš vše o náboru, jaké jsou požadavky pro přijetí a také vše, co policie nabízí. Případně zavolej na telefonní číslo 606 762 294 a zeptej se na vše, co tě zajímá. 

Práce u policie je velmi zajímavá a různorodá, proto se přijď podívat na náš workshop a přesvědč se, jestli na to máš!

Pozvánka:

Leták_Policistou na zkoušku-25.4.2024.jpg

Leták_Policistou na zkoušku-25.4.2024.pdf

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz
15. dubna 2024

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem