Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Tři dopravní nehody mají společný znak, a to takový, že ve všech případech jeden z řidičů z místa dopravní nehody ujel. 

    Dne 13. prosince 2013 přibližně v 8:15 hodin, v katastru obce Hromnice došlo k dopravní nehodě. V prostoru čtyřramenné křižovatky silnice číslo 27 třídy I, vedoucí mezi obcemi Třemošná a Kaznějov a silnicí číslo 1804 třídy III vedoucí mezi obcemi Horní Bříza a Obora, došlo ke střetu vozidla Škoda Fabia s nezjištěným vozidlem tmavé barvy pravděpodobně tovární značky Ford Fusion, či podobného typu vozidla, které má po střetu vozidel zjevně poškozenou přední část. Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem z místa dopravní nehody ujel ve směru k obci Obora.
     V době od 6. prosince 2013 večerních hodin do 9. prosince 2013 poledních hodin v obci Kaznějov, v prostoru místního náměstí, došlo k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič s dosud nezjištěným motorovým vozidlem zde poškodil cihlové oplocení pozemku rodinného domu a poté z místa dopravní nehody ujel.
     Dne 14. prosince 2013 přibližně v 21:05 hodin v  obci Chotěšov došlo k dopravní nehodě na parkovací ploše v ulici Bezručova. Dosud nezjištěný řidič neznámého vozidla z dosud nezjištěných příčin narazil do zde zaparkovaného osobního automobilu tovární značky Opel Astra a následně z místa dopravní nehody ujel.
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.
nprap. Ing. Jan Koželuh
19. prosince 2013

vytisknout  e-mailem