Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po totožnosti neznámého muže

PLZEŇ - Policisté žádají veřejnost o spolupráci při objasňování dvou případů. 

Policisté obvodního oddělení Plzeň 1 vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání trestného činu krádež. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel, který dne 16. prosince 2021 v dopoledních hodinách v Bezručově ulici v Plzni požádal náhodného kolemjdoucího o rozměnění drobné finanční hotovosti ve výši 20 Kč. Pod uvedenou legendou s ním navázal další kontakt a v nestřeženém okamžiku mu z peněženky odcizil finanční hotovost ve výši 3 600 korun.

Policisté obvodního oddělení Plzeň Bory se zabývají případem krádeže, ke které došlo dne 15. prosince 2021 v odpoledních hodinách v areálu jedné plzeňské myčky. Poškozený, 42letý muž, si tady luxoval své vozidlo a nevšiml si, že mu z kapsy zmizel jeho mobilní telefon. Pachatel využil jeho chvilkové nepozornosti a připravil ho o telefon v hodnotě několika desítek tisíc korun.

Policisté se případem aktivně zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena neznámá osoba, která by mohla být důležitá pro objasnění případu.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

nprap. Veronika Hokrová
21. prosince 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem