Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté nalezli odcizené vozidlo

Ve středu odpoledne 

     V obci Mochtín bylo hlídkou obvodního oddělení Klatovy nalezeno odstavené vozidlo zn. Mercedes Benz. Šetřením policie bylo zjištěno, že uvedené vozidlo bylo odcizeno 18. srpna letošního roku v Rakousku. Policisté automobil zajistili.
     Poškozený majitel oznámil vloupání do vozidla v Klatovech. V noci z 31. srpna na 1. září 2010 neznámý pachatel vnikl do zaparkovaného vozidla zn. Peugeot, ze kterého odcizil autorádio zn. Blaupunkt. Škoda činí 2 500 Kč.
    Policisté na obvodním oddělení Nýrsko přijali oznámení o krádeži tržby v penzionu. V obci u Nýrska neznámý pachatel v recepci penzionu ze skříňky odcizil finanční hotovost 24 833 Kč.
     V Nýrsku vnikl neznámý pachatel v noci z 31. srpna na 1. září 2010 do areálu firmy a v prodejně odcizil 56 krabiček různých druhů cigaret a z pokladny odnesl finanční hotovost 2 000 Kč. Celková škoda činí 15 613 Kč.
     Na Kolinecku vnikl neznámý pachatel do rekreační chaty, kde se převlékl. Dále ze sklepa přenesl do chaty zavařeniny a láhev s pivem a tyto zkonzumoval. Majitel vyčíslil škodu na 1 500 Kč.
 

vytisknout  e-mailem