Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dvou dopravních nehod

TACHOVSKO - Neznámí řidiči odjeli z místa dopravní nehody, aniž by splnili svou povinnost danou jim zákonem. 

Tachovští dopravní policisté hledají svědky dvou dopravních nehod.

První nehoda se stala dne 29. března letošního roku okolo 19. hodiny v obci Chodová Planá. Zde v ulici Pohraniční stráže poškodil neznámý řidič s neustanoveným vozidlem Škoda Octavia kovová vrata jednoho z objektů a z místa nehody odjel, aniž by splnil svou povinnost danou mu zákonem. Policisté žádají zejména neznámou ženu, která doprovázela malého chlapce na koloběžce a byla přímým svědkem dopravní nehody, aby se ozvala na níže uvedené kontakty.

Ke druhé dopravní nehodě došlo dne 13. dubna letošního roku v 15:05 hodin. Na silnici č. II/201 jel neznámý řidič bílého vozidla dodávkového typu ve směru jízdy od obce Domaslav k obci Lestkov. Na rovném úseku komunikace vyjel do středu vozovky, kde se střetl s levým zpětným zrcátkem vozidla Peugeot Boxer a dále pokračoval v jízdě, směrem k obci Lestkov a na místě nezastavil, čímž si nesplnil povinnost danou zákonem.

V souvislosti s uvedenými nehodami dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření obou věcí, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 251, 974 337 266. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158.

por. Bc. Iva Vršecká
3. května 2023

vytisknout  e-mailem