Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

DOMAŽLICE – Dosud neznámý řidič s blíže nezjištěným nákladním vozidlem bílé barvy při předjíždění ohrozil a omezil v jízdě řidiče osobního automobilu tovární značky Ford. Osobní vozidlo při tomto poškodil a z místa dopravní nehody ujel. Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. 

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.
K dopravní nehodě došlo 9. června 2022 krátce po osmnácté hodině na křižovatce silnice I. třídy č. 22 a silnice II. třídy č. 184 mezi obcemi Kdyně – Prapořiště - Domažlice v prostoru před domem č. p. 209 v ulici Na Kobyle v katastrálním území obce Kdyně. Dosud neznámý řidič s blíže nezjištěným nákladním vozidlem bílé barvy, který jel ve směru od obce Domažlice na obec Kdyně, se nechoval ohleduplně a ukázněně, při předjíždění nerespektoval vodorovné dopravní značení „Podélná čára souvislá" a „Šikmé rovnoběžné čáry", když při zařazování se zpět před předjížděné vozidlo bočně narazil do levé boční části osobního automobilu tovární značky Ford, které tak poškodil. Neznámý řidič nákladního automobilu na místě dopravní nehody nezastavil a bez poskytnutí zákonné součinnosti odjel. Na vozidle Ford byla vyčíslena škoda na částku 2 tisíce korun.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

nprap. Barbora Šmaterová, DiS.

vytisknout  e-mailem