Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

PLZEŇ-VENKOV - Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Chotěšov. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Chotěšov. K dopravní nehodě došlo dne 8. prosince 2019 v 17:00 hodin na silnici č. I/26 v km 25, 697 - v katastru obce Chotěšov, na přímém úseku na přejezdu č. P10804 mezi obcemi Zbůch a Chotěšov.
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s neznámým vozidlem jel ve směru jízdy od obce Zbůch směrem na Chotěšov, kdy na rovném úseku před železničním přejezdem č. P10804 z dosud nezjištěných příčin přejel částečně do protisměru a narazil nezjištěnou částí levé strany vozidla do levého zpětného zrcátka protijedoucího vozidla Audi. Nezjištěný řidič po střetu na místě nehody nezastavil a odjel dál směrem na Chotěšov. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Audi ve výši cca třicet tisíc korun.

Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
30. prosince 2019

vytisknout  e-mailem