Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

Vykradl zlatnictví a utekl 

     Tachovští kriminalisté se s žádostí o pomoc obracejí na všechny občany, kteří by mohli pomoci ustanovit pachatele, který je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže. Uvedeného skutku se muž dopustil 3. února letošního roku kolem 11:15 hod. ve Stříbře, kdy přišel do prodejny zlatnictví v Benešově ulici. Pachatel nejprve požádal obsluhu, aby mu ukázala šperky, a po jejich prohlédnutí předstíral, že z prodejny odchází. Ve chvíli, kdy obsluha odešla do zadní části prodejny, se pachatel vrátil a z prodejního pultu odcizil dvě plata se zlatými řetízky v hodnotě za více než 145 000 korun. Z obchodu pachatel utekl směrem k poliklinice a pokračoval do ulice Boženy Němcové, kde se obsluze prodejny, která jej pronásledovala, ztratil.
     K popisu pachatele lze sdělit, že se jednalo o muže světlejší pleti ve věku kolem 40 let. Muž byl vysoký přibližně 180 cm, štíhlé až středně štíhlé postavy. Na sobě měl bílé tenisky, světlé kalhoty či rifle a černou bundu s kapuci. Na rukou měl rukavice a na hlavě měl nasazenou černou pletenou čepici. Hovořil česky se slovenským přízvukem.
     Policisté žádají případné svědky, aby veškeré informace, které by mohly napomoci k ustanovení pachatele a objasnění případu, sdělili tachovským kriminalistům na tel.: 974 337 444 nebo na linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit také na nejbližší policejní služebně. 

por. Bc. Dagmar Jiroušková
20. 3. 2012
 
Odkazy do noveho okna

pachatel 1

pachatel 1 

Detailní náhled

pachatel 2

pachatel 2 

Detailní náhled

pachatel 3

pachatel 3 

Detailní náhled

pachatel 4

pachatel 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem