Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

TACHOVSKO - Tři řidiči ujeli od dopravních nehod. Policisté se je nyní snaží vypátrat. 

Tachovští dopravní policisté hledají svědky tří dopravních nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.
První nehoda se stala 22. října letošního roku mezi 13:00 hod. a 13:25 hod. v obci Stříbro na parkovišti u prodejny Lidl. Zatím neznámý řidič tam poškodil osobní vozidlo značky Hyundai i30, které bylo řádně zaparkované v parkovacím boxu. Neznámý řidič si nesplnil svoji zákonem danou povinnost a z místa odjel.
Obdobná nehoda se stala 26. října kolem 6:00 hod. na parkovišti firmy Ideal Automotive Nová Hospoda. Zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam poškodil zaparkované vozidlo Ford Mondeo. I tento řidič z místa ujel.
Poslední nehoda se stala v době od 29. října do 31. října v Tachově ve Školní ulici. Uvedenou ulicí měl jet zatím neznámý řidič s neustanoveným vozidlem ve směru od Hornické ulice. Při projíždění levotočivé zatáčky vyjel neznámý řidič vpravo mimo komunikaci, kde narazil do objektu garáže a sloupu lampy veřejného osvětlení. I tento řidič si nesplnil svoji povinnost a z místa ujel. Z dosavadního šetření vyplývá, že by se mělo jednat o vozidlo značky Volkswagen Golf nebo Jetta řady V, model roku 2003 – 2010. Vozidlo mělo mít stříbrnou barvu a poškozené by mělo být zejména na pravé přední straně, nárazník a světlomet. 

V souvislosti s tím dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedených nehod a k ustanovení viníků, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
3. 11. 2021

vytisknout  e-mailem