Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pobodání mladíka na Ječné

Prověřování se posunulo a kriminalisté mají k dispozici identikit útočníka. 

 
V minulém týdnu jsme na našich stránkách informovali o přepadení na ulici Ječná, které skončilo pobodáním jednoho z mladíků. Prostřednictvím médií kriminalisté pátrali jednak po samotném pachateli, tak po dvou mladících, kteří se ke rvačce přidali. Díky medializaci celého případu se tyto dva muže podařilo vypátrat.
 
Při výslechu však kriminalisté zjistili, že mladíci samotného pachatele vůbec neznali a k bitce se pouze připojili, jelikož se domnívali, že „pomáhají tomu správnému“! Během výpovědí se však ukázalo, že jsou schopni pachatele poměrně věrohodně popsat. Díky informacím od těchto mužů se specialistům na portrétní identifikaci podařilo sestavit identikit pachatele.
 
Muž je ve věku od 20 do 25 let, vysoký asi 175 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť, světlé vlasy dlouhé po ramena, světlé obočí a úzký nos. Hovoří česky bez přízvuku. V době incidentu byl oblečen do tmavé bundy a celkově působil neupraveně. V jeho společnosti byla asi stejně stará dívka s černými dlouhými vlasy.
 
Kriminalisté proto opětovně žádají všímavé spoluobčany o svědectví, a to jednak ze samotného incidentu, který se odehrál 8. listopadu krátce po půlnoci v ulici Ječná. A také svědectví v případě, že by muže, zobrazeného na identikitu, někdo poznal. Informace přijmou operátoři bezplatné tísňové linky 158 nebo policisté na kterékoliv služebně PČR.
 
Odkaz na předchozí článek:  http://www.policie.cz/clanek/pobodal-muze-na-ulici-a-utekl.aspx
 
 
por. Mgr. Hana Jeřábková, DiS. - 21. 11. 2014
Odkazy do noveho okna

identikit pachatele

identikit pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem