Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po pohřešovaném muži AKTUALIZACE

KLATOVSKO - Muž byl naposledy viděn včerejšího dne v odpoledních hodinách. 

AKTUALIZACE - Pohřešovaný muž byl bohužel nalezen v lesním porostu bez známek života. Prvotním šetřením na místě nebylo zjištěno cizí zavinění. 

Policie České republiky vyhlašuje pátrání po pohřešované osobě, viz. následující odkaz:

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=9110928230304

Není-li odkaz aktivní, pátrání již bylo odvoláno.

Pohřešovaný muž je střední postavy vysoké 175 cm, má hnědé oči a krátké vlasy hnědošedé barvy. Dále má strniště a nosí dioptrické brýle. Vzhledem k tomu, že se léčí na neurologii a nemá u sebe léky, může se chovat zmateně.

Bližší popis oblečení: montérkové kraťasy modré barvy s reflexními pruhy, triko s krátkým rukávem tmavě šedé barvy, plátěná kšiltovka tmavě zelené barvy.  

Muž byl naposledy viděn dne 27. září 2023 ve čtvrt na čtyři odpoledne, kdy odjel vozidlem značky VW Tiguan šedé barvy z obce Miletice na Klatovsku. Muž měl jet za svým kamarádem do obce Běhařov, kam ovšem nedorazil. Vozidlo pohřešovaného policisté vypátrali dnešního dne u obce Miletice.  

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. 

por. Michaela Raindlová
28. září 2023

vytisknout  e-mailem