Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po svědcích dopravní nehody

PLZEŇ - VENKOV - Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Spálené Pořičí, mezi obcí Hořehledy a křižovatkou Nové Mitrovice. K dopravní nehodě došlo dne 10. listopadu 2019 v 14:40 hodin na silnici č. I/19 v km 15, 063 - v katastru obce Spálené  Pořičí.
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s neznámým vozidlem jel ve směru jízdy od obce Hořehledy směrem na Plzeň. Mezi obcí Hořehledy  a křižovatkou na obec Nové Mitrovice přejel do protisměru a střetl se svým levým zrcátkem s levým zrcátkem protijedoucího osobního automobilu tovární značky Ford Mondeo. Po střetu řidič odjel, aniž by po dopravní nehodě zastavil vozidlo a sespsal s druhým účastníkem záznam o dopravní nehodě. Hmotní škoda na vozidle Ford Mondeo činí přibližně pět tisíc korun. Ke zranění řidiče naštěstí nedošlo.
Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
18. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem