Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po svědcích dopravní nehody

NÝŘANY - Dne 15. prosince 2021 došlo k dopravní nehodě v Nýřanech. K dopravní nehodě došlo ve 23:25 hodin v Nýřanech, v Revoluční ulici. 

Dosud nezjištěný řidič řídil nezjištěné vozidlo po silnici II. třídy/203 v obci Nýřany v Revoluční ulici ve směru od obce Heřmanova Huť směrem do centra Nýřan. V prostoru křižovatky s ulicí Střední z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde přední částí vozidla narazil do středového ostrůvku. Poté pokračoval dál v jízdě v protisměru, kde narazil ještě do dopravního značení, které tímto poškodil. Poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by dopravní nehodu ohlásil policistům. Na majetku obce vznikla hmotná škoda ve výši přibližně deseti tisíc korun.

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-venkov prošetřují uvedenou dopravní nehodu a žádají o spolupráci širokou veřejnost. Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit na Dopravním inspektorátu Plzeň-venkov 974 326 251 nebo na bezplatné tísňové lince 158. 

por. Bc. Ivana Jelínková
16. prosince 2021

vytisknout  e-mailem