Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátráme po totožnosti neznámého řidiče

HORNÍ FOLMAVA - Naboural do tří zaparkovaných vozidel. Z místa dopravní nehody ujel, aniž by poskytl zákonnou povinnost majitelům poškozených aut. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 21:00 hodin dne 29. prosince 2018 do 08:30 hodin dne 30. prosince 2018 na místní komunikaci v obci Horní Folmava naproti domu č. p. 47. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil tři zaparkovaná vozidla, konkrétně vozidla tovární značky Opel Astra, Ford Mondeo a BMW. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 35 tisíc korun. Na místě dopravní nehody nezastavil, nesepsal s majiteli poškozených vozidel společný záznam o dopravní nehodě a ujel.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
31. prosince 2018

vytisknout  e-mailem