Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pachatel nabízel zboží seniorovi - AKTUALIZACE : foto

KLATOVY - Buďte opatrní při nabídkách tzv. výhodných nákupů na parkovištích. Při výběru peněz z bankomatu pachatel poškozeného okradl. 

AKTUALIZACE 19. LISTOPADU 2020

Policie ČR žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o totožnosti neznámého muže na snímcích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší policejní služebnu, případně  Obvodní oddělení policie v Klatovech telefon číslo 974 334 651 nebo na tísňovou linku Policie ČR číslo 158.

Informace lze sdělit i prostřednictvím e-mail: kt.oop.klatovy@pcr.cz.

Děkujeme za spolupráci

V pondělí 19. října tohoto roku, v době od 11.30 do 12.00 hodin, oslovil seniora na parkovišti v Klatovech neznámý muž. Údajný prodejce nabízel a prodával dámské i pánské parfémy, pánský holicí strojek, aku vrtačku, dvoje náramkové hodinky a atrapu kamery. Prodejce uložil zboží do vozidla seniora, ale tento sdělil, že nemá u sebe peníze. Po domluvě dojeli každý svým vozidlem k nejbližšímu bankomatu, kde poškozený použil k výběru platební kartu, zadal PIN kód, ale pachatel jej odstrčil a bez jeho souhlasu vybral 15 500 Kč. Pachatel z místa odjel vozidlem značky Audi šedé barvy.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež.

Pachatel se trestné činnosti dopustil v době, kdy je na našem území vyhlášen nouzový stav.

nprap. Ladmanová Dana

22. října 2020

vytisknout  e-mailem