Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Od nehod ujeli

ROKYCANSKO - Nebyli jste v místech dopravních nehod? Případné svědky policisté žádají o jejich pomoc. 

Dvě dopravní nehody, od kterých viníci ujeli, se staly dne 20. srpna letošního roku. K první nehodě došlo pár minut před pátou hodinou odpoledne. Řidič vozidla tovární značky Citroën jel po silnici II. třídy č. 232 od obce Březina, kde přibližně 50 metrů za obcí ve směru na Břasy měl v úmyslu odbočit vpravo, a v této době na křižovatce do zadní části jeho vozidla narazilo vozidlo Škoda Octavia. Neznámý řidič ve vozidle černé barvy přibrzdil, ale nezastavil a dál pokračoval ve směru na Bezděkov.

Toho dne o necelé dvě hodiny později (18:30 hod.) na nám. 5. května v Rokycanech na parkovišti před budovou vlakového nádraží (mezi bránou do prostoru banky a garážemi) neznámý řidič s blíže nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo značky Toyota Corolla. I tento řidič, aniž by zastavil, z místa ujel.

V souvislosti s  popsanými nehodami, které nemají dosud viníky, policisté žádají případné svědky, aby se jim ozvali na tel. č. 974 335 259 nebo e-mail: ro.di@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na linku tísňového volání 158.

Policisté předem za pomoc děkují.


kpt. Bc. Hana Kroftová
30. srpna 2021

vytisknout  e-mailem