Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Nevrátila se do psychiatrické nemocnice

DOBŘANY - Kriminalisté vyhlásili celostátní pátrání po sedmatřicetileté ženě. Bez léčby a léků může být ohrožena na zdraví i na životě. 

     Kriminalisté územního odboru Plzeň – venkov pátrají po sedmatřicetileté ženě, po které dnes, 24. března 2023, vyhlásili celostátní pátrání. Pohřešovaná je pacientkou Psychiatrické nemocnice Dobřany, kde je dobrovolně hospitalizována. Včera měla povolenou vycházku v areálu nemocnice, ale z vycházky se na oddělení nevrátila a údajně volala, že se nachází v Rakovníku. Nemocnice trvá na návratu pacientky, protože přerušením poskytování zdravotní péče a pokud žena nebude brát naordinované léky, je ohroženo její zdraví nebo život.
     Pohřešovaná je silnější postavy, vysoká 165 centimetrů, má oválný obličej, dlouhé vlnité vlasy, které nosí stažené do culíku, a hnědé oči. Popis oblečení není znám. Další informace k pohřešované jsou v následujícím odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, pohřešovaná žena byla nalezena. https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=1320324230311
     Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

por. Mgr. Dagmar Brožová
24.  března 2023

vytisknout  e-mailem