Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Návštěva obvodního oddělení se již stává tradicí

PLZEŇ - Plzeňské obvodní oddělení na Slovanech opět navštívily děti z mateřské školy. Počasí nám přálo a všichni si podzimní dopoledne moc užili. 

Na obvodním oddělení Plzeň 2 měli minulý týden v úterý rušno. Slovo rušno je myšleno v dobrém slova smyslu. Policisty navštívily již po několikáté děti z 5. mateřské školy.

Děti a jejich učitelky zde přivítal místní policista a policistka z oddělení tisku a prevence. Beseda se uskutečnila venku, v areálu obvodního oddělení. Policisté si pro děti připravili ukázku služebního vozidla, samozřejmě se zapnutým světelným a zvukovým výstražným znamením, které mělo u dětí velký úspěch. S nadšením si dále prohlédly policistu ve speciálním obleku člena pořádkové jednotky. Nechyběl ani psovod se čtyřnohým služebním parťákem jménem Dag, který předvedl svoji perfektní poslušnost. Policistka z oddělení tisku a prevence si s dětmi popovídala o bezpečnosti v dopravě se zaměřením na správné přecházení vozovky.

Policisté v závěru setkání rozdali dětem drobné dárky a odpověděli na jejich zvídavé dotazy. Podzimní dopoledne se vydařilo a všichni si návštěvu moc užili. 

nprap. Michaela Raindlová
2. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem