Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Narazil do domu a ujel

DOMAŽLICE – Dosud neznámý řidič s blíže nezjištěným osobním vozidlem zřejmě při otáčení nebo couvání narazil do domu a z místa ujel. Škoda byla vyčíslena na částku 20 tisíc korun. Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. 

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.

K dopravní nehodě došlo dne 21. října 2022 v době od 11:00 hodin do 11:45 hodin na místní komunikaci v ulici Msgre. B. Staška v obci Domažlice. Dosud neztotožněný řidič s neznámým osobním automobilem a blíže nezjištěným způsobem, pravděpodobně při couvání nebo otáčení, narazil zadní částí vozidla do domu, přičemž s vozidlem nezastavil a bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa nehody odjel. Škoda, která dopravní nehodou na domu vznikla, byla vyčíslena na částku 20 tisíc korun.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
24. října 2022

vytisknout  e-mailem