Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Odbor pro zbraně a bezpečnostní materiál

PLZEŇSKÝ KRAJ - Aktuální informace pro držitele zbrojních průkazů a majitele zbraní.  

Na základě jednání mezi Policií ČR, odborem služby pro zbraně a bezpečnostní materiál (OSZBM) a Okresním mysliveckým spolkem (OMS) Rokycany budou v 1. pololetí 2014 zkušebně realizovány následovně kontroly zbraní a případný příjem žádostí na úseku zbraní a střeliva:
 
Místo konání:    objekt OMS Rokycany, Plzeňská 399/II
Termíny:             23.01. 2014 
                           20.02. 2014 
                           20.03. 2014 
                           24.04. 2014
                           22.05. 2014 
                           19.06. 2014      (vždy čtvrtek)
Čas:                  09:00 – 11:00 hod.
 
Zájemci o kontroly zbraní se musí předem ohlásit Okresnímu mysliveckému spolku, které zašle seznam na Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál – důvodem je lustrace každého zájemce v systému D-ZBRANĚ, aby přinesl veškeré zbraně, registrované na jeho osobu. Předchozí ohlášení neplatí pro ty, kteří budou pouze podávat žádosti.
Výše uvedené úkony nejsou omezeny pouze na myslivce, ale mohou je využít i ostatní držitelé zbrojních průkazů a majitelé zbraní.
V měsících červenec a srpen 2014 se kontroly konat nebudou, proběhne společná schůzka, bude provedeno vyhodnocení celé akce a na základě tohoto jednání, bude domluveno případné pokračování, včetně stanovení dalších termínů.
Policie upozorňuje, že se nejedná o zřízení kontaktního místa Odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál v plném rozsahu činnosti, ale pouze o zkušební provoz omezeného rozsahu.
 
Policie ČR, Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje, odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál (OSZBM) upozorňuje držitele zbrojních průkazů a majitele zbraní, že v Plzeňském kraji jsou úřední dny na OSZBM na všech kontaktních místech (Plzeň, Domažlice, Klatovy a Tachov) v následujícím rozsahu:
 
Pondělí a středa: 08:00 – 12:00 a 12:30 – 17:00 hod.
Úterý:                    08:00 – 11:00 hod.
 
Uvedené informace lze najít na webových stránkách PČR www.policie.cz. Informace na jiných, soukromých webových stránkách nemusí být přesné, případně nejsou aktualizovány a PČR za ně nenese odpovědnost. 
 

vytisknout  e-mailem