Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže v objektech

Navštívili chalupy i kostel 

     V Horažďovicích v době od 18. do 21. ledna 2011 neznámý pachatel vnikl v domě do sklepních prostor a ze sklepní kóje odcizil různé elektrické nářadí. Majiteli vznikla škoda 33 100 Kč.
     V noci ze čtvrtka na pátek v Horažďovicích vnikl neznámý pachatel do domu, který uvnitř prohledal a odcizil přímočarou pilu, elektrickou vrtačku, monitor k počítači, startovací kartu k vozidlu, 200 kartónů s cigaretami, cibulové hodinky a platební kartu peněžního ústavu. Poškozený majitel vyčíslil škodu na 209 500 Kč.
     V době od 16. do 22. ledna 2011 neznámý pachatel vnikl na Horažďovicku u fotbalového hřiště do stánku s občerstvením a odnesl cigarety, alkoholické nápoje, zmražené potraviny, mikrovlnnou troubu a vrtačku. Škoda činí 10 000 Kč.   
    Na obvodním oddělení Kašperské Hory přijali policisté oznámení o vloupání do rekreační chalupy. V době od 9. do 22. ledna letošního roku neznámý pachatel v nedaleké obci vnikl do chalupy, kde vše prohledal a odcizil DVD přehrávač zn. Gogen, motorovou pilu zn. Stihl, křovinořez zn. Oleomac, šroubovák a nabíječku autobaterií. Poškozenému majiteli vznikla škoda 27 500 Kč.
     V noci z 21. na 22. ledna letošního roku v obci na Kolinecku neznámý pachatel z kostela odcizil 24 metrů měděných okapových svodů v hodnotě 10 000 Kč.
 
nprap. Ladmanová Dana
24.1.2011

vytisknout  e-mailem