Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže v objektech

Ukradli nářadí i naftu 

    V obci u Klatov vnikl neznámý pachatel v noci z 11. na 12. listopadu 2010 do restaurace, kde uvnitř odcizil přijímač pro příjem digitálního vysílání, cigarety různých značek, finanční hotovost v drobných mincích a čtyři láhve s alkoholem. Na poškozeném zařízení vznikla škoda 2 484 Kč a odcizením věcí 14 243 Kč.
      Do rekreační chaty vnikl v obci na Plánickul v uplynulém týdnu neznámý pachatel, kde uvnitř vše prohledal a odnesl aku baterii, rádio a potraviny. Navštívil i sousední chatu, kde uvnitř také vše prohledal a odcizil lampu. Poškozeným vznikla škoda 8 350 Kč.
     V noci z 13. na 14. listopadu 2010 vnikl neznámý pachatel v obci na Plánicku do domu, který prohledal a nic neodcizil a dále do hospodářské budovy, kde odcizil různé elektrické nářadí, autonabíječku a pět litrů benzinu. Z přístřešku u domu vzal nepojízdný starý motocykl. zn. Babeta bez registrační značky. Majitelům vznikla škoda 9 150 Kč.
     Krádež motorové nafty šetří policisté z obvodního oddělení Sušice. V noci z 13. na 14. listopadu 2010 neznámý pachatel v areálu firmy v Sušici z palivových nádrží dvou zaparkovaných nákladních vozidel odčerpal celkem 700 litrů motorové nafty. Poškozeným vznikla škoda celkem 19 380 Kč. 
 
nprap. Ladmanová Dana
15.11.2010
 

vytisknout  e-mailem