Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Tachovsku

Jednu z nich se policistům podařilo objasnit 

Policistům OOP Bor se během několika hodin podařilo objasnit krádež dvanácti kartonů cigaret v provozovně benzínové čerpací stanice  v obci Rozvadov. Tuto krádež má na svědomí 28letá žena z Plzeňska. Ve středu jí bylo na policejní služebně v Boru sděleno podezření z přečinu krádež, za který jí hrozí až 2 léta odnětí svobody. Případ je dále realizován ve zkráceném přípravném řízení.

V noci ze středy na čtvrtek neznámý pachatel odcizil rezervní kolo z přívěsu nákladního vozidla, zaparkovaného na parkovišti na hraničním přechodu Rozvadov. Poškozenému tak způsobil škodu 12 600 korun. Policisté OOP Bor ve věci krádeže zahájili úkony trestního řízení a po neznámém pachateli intenzivně pátrají.

V noci na dnešek neznámý pachatel  z budovy v Soběslavově ulici ve Stříbře odcizil 17 m měděných okapů, 2,7 m x 2 m měděné plechové krytiny, 3 kusy měděného oplechování a 2 kusy měděné lišty. Poškozený vyčíslil způsobenou škodu na 11 000 korun. Případem se zabývají a po pachateli krádeže pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

nprap. Vladislava Čejková

 

vytisknout  e-mailem