Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Potřebuje nádobí 

      Policisté na obvodním oddělení Nýrsko přijali několik oznámení vloupání do různých objektů. Neznámý pachatel vnikl v obci u Nýrska v zahrádkářské kolonii v době od měsíce listopadu 2010 do 11. ledna 2011 do čtyř zahradních chat a odcizil zahradní gril, oblečení, tři spací pytle, rádio, sadu příborů, čtyři hrnce, ruční svítilnu a propanbutanovou láhev. V uplynulém měsíci vnikl u stejné obce do domu a odcizil drát o délce 15 m.
Dále vnikl do domu, ve kterém probíhá rekonstrukce, kde odcizil úhlovou brusku a elektroinstalační materiál. Poškozeným vznikla škoda ve výši 24 320 Kč.
      V obci na Kolinecku vnikl neznámý pachatel v noci z 10. na 11. ledna 2011 u čerpací stanice do kovové klece, kde jsou uloženy propanbutanové lahve a odcizil pět lahví s obsahem 10 kg. Poškození vyčíslili škodu na 5 000 Kč.
     V Klatovech vnikl neznámý pachatel v noci z 10. na 11. ledna letošního roku v domě do kanceláře firmy a odcizil finanční hotovost. Pachatel v domě poškodil devět kusů dveří. Celková škoda činí 4 500 Kč.
     V Klatovech oznámil poškozený majitel krádež vozidla. V úterý 11. ledna 2011 v průběhu dne neznámý pachatel odcizil zaparkovaný osobní automobil zn. Seat Cordoba červené barvy. Majiteli vznikla škoda 20 000 Kč.
 
nprap. Ladmanová Dana
12.1.2011

vytisknout  e-mailem