Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

DOMAŽLICKO - Viníci z místa dopravní nehody ujeli. Pátráme po jejich totožnosti a obracíme se na veřejnost. Neviděli jste tyto události? 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu těchto událostí a také totožnost neznámých řidičů. 
     K jedné z těchto dopravních nehod došlo dne 6. května 2022 v blíže nezjištěné době od 17:07 hodin do 17:37 hodin v Domažlicích v ulici Pivovarská na parkovišti u obchodního domu Kaufland. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem narazil do levé zadní části zaparkovaného vozidla tovární značky Volvo V70, které na místě zaparkovala jeho majitelka. Bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Neprokázal majitelce vozu svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na vozidle Volvo byla vyčíslena na 15 tisíc korun.  
     Další se stala dne 11. května 2022 v 09:03 hodin v Horšovském Týně v ulici Žižkova na parkovišti za budovou kina. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Škoda Octavia, které na místě zaparkoval jeho majitel. Bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Neprokázal majiteli vozu svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na vozidle Škoda Octavia byla vyčíslena na 5 tisíc korun.   
     K další dopravní nehodě, od které ujel viník, došlo v blíže nezjištěné době od 8 hodin dne 13. května 2019 do 10 hodin dne 13. května 2022 v obci Puclice u domu č. p. 95. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil rozvaděč elektrické sítě, který je připevněný na betonovém sloupu. Z místa dopravní nehody ujel, aniž by ji oznámil na policii, ačkoliv tuto povinnost měl, neboť způsobil škodu třetí osobě. Škoda na rozvaděči byla vyčíslena na 20 tisíc korun.  
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
18. května 2022

vytisknout  e-mailem