Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

DOMAŽLICE – Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledají se svědci dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi přispět k jejímu objasnění a k dohledání poškozeného. 

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost a hledají svědky, kteří by mohli svými informacemi přispět k objasnění níže dopravní nehody a k dohledání poškozeného.

K dopravní nehodě došlo dne 8. února 2023 v 07:45 hodin na parkovišti u prodejny potravin v ulici Kozinova v obci Domažlice. Řidič osobního vozidla tovární značky Ford Focus při couvání poškodil na uvedeném místě zaparkovaný osobní automobil tovární značky Peugeot nezjištěné registrační značky stříbrné barvy. Poté řidič vozidla Ford Focus z místa dopravní nehody odjel a když se na místo dopravní nehody krátce před 08:30 hodinou vrátil, tak se poškozené vozidlo zde již nenacházelo, proto celou věc oznámil na linku 158.   Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Přítomnost alkoholu byla u řidiče osobního automobilu Ford Focus dechovou zkouškou vyloučena. Na vozidle Ford Focus vznikla nehodou škoda ve výši tisíc korun.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
21. února 2023

vytisknout  e-mailem