Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme majitele odcizeného jízdního kola

PLZEŇ - Policejní pes BOND vypátral pachatele krádeže, který se i s lupem ukrýval ve křoví. 

     Policisté obvodního oddělení Plzeň-Bory vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Dne 10. ledna 2019 krátce po půlnoci policisté oddělení hlídkové služby zaregistrovali muže projíždějícího se na jízdním kole v Plzni na Klatovské třídě v blízkosti Náměstí Míru. Z důvodu nezvyklé reakce cyklisty, který při spatření policistů začal na jízdním kole ujíždět a kličkovat v borských ulicích směrem ke kolejím tamního učiliště, byl policisty bezprostředně pronásledován. Prchající cyklista zmizel policistům z dohledu až v nedostupném terénu okolo místní komunikace. Na místo byl přivolán policejní kynolog se služebním psem Bondem, který po necelých třech hodinách (od jeho pronásledování) muže vypátral v křovinatém porostu, kde se ukrýval i s jízdním kolem. Následně byl 33letý podezřelý muž na místě zadržen. Policisté muže vyzvali k vydání bicyklu, který na místě zajistili a případem se dále zabývají.

     Dalším šetřením ve věci policisté zjistili, že zajištěné jízdní kolo není v evidenci čipovaných kol a do současné doby se jeho majitel nepřihlásil.

     Policisté hledají majitele, který by své jízdní kolo zachycené na přiložené fotografii poznal, aby se neprodleně osobně přihlásil na Obvodní oddělení policie Plzeň-Bory, Nemocniční 8, Plzeň nebo zavolal na tel.č. (dozorčí služby OOP Bory): 974 325 851, 974 325 851 nebo zavolal na linku 158.

nprap. Veronika Hokrová
17. ledna 2019

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem