Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledají se svědci

Pomozte objasnit dvě dopravní nehody na jižním Plzeňsku 

Jihoplzeňští dopravní policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod.
 
K první dopravní nehodě došlo 10. listopadu před devatenáctou hodinou na silnici I/26 v úseku mezi obcemi Stod a Chotěšov. Řidič vozidla Mazda jel ve směru od Stoda. Při průjezdu levotočivé zatáčky před místní střelnicí nepřizpůsobil rychlost, vjel na pravou krajnici a dále vpravo mimo vozovku, kde narazil přední částí vozidla do travnatého protisvahu odvodňovacího příkopu. Nakonec se vozidlo převrátilo na střechu.
Šetřením dopravní nehody policisté zjistili, že řidič mohl být ohrožen protijedoucím, zřejmě linkovým, autobusem. Proto žádají všechny svědky, kteří v uvedenou dobu projížděli úsekem mezi Stodem a Chotěšovem, aby se obrátili na Policii ČR.
 
K druhé dopravní nehodě došlo v časovém období od 7. prosince 20:00 hodin do 8. prosince 4:45 hodin v obci Dobřany. Dosud nezjištěný řidič jel se svým vozidlem po komunikaci v prostoru čerpací stanice, kde z dosud neznámé příčiny odřel spodní část střešní plochy čerpací stanice. Z místa nehody poté odjel.
 
Policisté žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, ať se důvěrou obrátí na policejní služebnu nebo volají na dopravní inspektorát Plzeň-jih na telefonní číslo 974 324 640. Využít mohou i elektronickou poštu: pjdi@mvcr.cz
 
 
por. Bc. Libor Pilař
7. prosince 2011

vytisknout  e-mailem