Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody z 5. ledna 2009

Včera vyjížděli domažličtí dopravní policisté k šetření dvou dopravních nehod, obě se obešly bez zranění.  

Dne 5. ledna 2009 v 7:45 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici  II. třídy  č. 195 mezi obcemi Bělá  nad Radbuzou a Svržno.  Nezjištěný  řidič s nezjištěným vozidlem,   jedoucí na obec  Bělá nad  Radbuzou,   vjel na rovném úseku do protisměru, kde se bočně  střetl  s  právě projíždějícím osobním vozidlem Mercedes, které  sjelo  následně do pravého silničního příkopu, kde porazilo dva  směrové  sloupky a pravým bokem narazilo do kamenné zídky. Nezjištěný  řidič místo dopravní nehody opustil. Ke zranění osob nedošlo.  Alkohol u řidiče  Mercedesu  vyloučila  dechová zkouška provedená přístrojem Dräger.  Na osobním vozidle Mercedes vznikla  škoda cca 20 000,-Kč, na směrových sloupcích cca 2  000,-Kč

V pondělí 5. ledna 2009 v 7:00 hodin došlo k dopravní nehodě ve Starokdyňské ulici v obci Kdyně. Nezjištěný řidič jedoucí  s nezjištěným vozidlem ve směru na Koráb, po  projetí mírné  levotočivé zatáčky dostal na zasněžené vozovce s vozidlem  smyk,  vjel do protisměru, kde mimo komunikaci narazil do oplocení  domu č.p. 263, které  poškodil a z místa dopravní nehody odjel.  Alkohol nezjišťován. Ke zranění osob  nedošlo.  Způsobené škody byly vyčísleny na 10 000 korun.

Policie žádá případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění dopravních nehod, aby se přihlásili na  tel. 974 331 255 nebo na linku 158.

nprap. Vladislava Čejková


vytisknout  e-mailem