Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

TACHOVSKO - Jeden střet a jedna "otočka" přes střechu. 

     V pondělí 26.5.2014 vyjížděli po poledni tachovští dopravní policisté ke dvěma dopravním nehodám. 
     Ve 12 hodin došlo k nehodě vozu značky Peugeot 206 mezi obcemi Kokašice a Černošín. Dle dosud zjištěných informací zřejmě dostala 27letá řidička vlivem nepřiměřené rychlosti smyk  a sjela do příkopu.  Zde se pak vůz otočil  přes střechu zpět na kola. Řidička utrpěla při nehodě pohmožděniny a oděrky, se kterými byla převezena do nemocnioe. Vzhledem ke svému stavu nebyla schopna provést dechovou zkoušku na zjištění přítomnosti alkoholu, proto byl nařízen  odběr krve. Celkové hmotné škody byly předběžně odhadnuty na 70 tisíc korun.
     Další kolize se odehrála v Tachově v ulici Plzeňská. Zde odbočovala vlevo řidička vozu Škoda a na tento menévr již nestihl zareagovat za ní jedoucí  41letý řidič vozu  tovární značky  VW. Jelikož zřejmě  nedodržel za před ním jedoucím vozidlem bezpečnou vzdálenost, narazil přední částí vozu do zasní části "škodovky". Ošetření záchranáři si nehoda nevyžádala, hmotné škody byly v celku sečteny na 20 tisíc korun.
     Kompletní nehodový děj a všechny okolnosti popsaných nehod jsou nyní předmětem šetření tachovských dopravních policistů.

por. Bc. Jana Tomková
28.5.2014

 

vytisknout  e-mailem