Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehoda na dálnici

KAŘEZ - Dnes ráno došlo ke kolizi vozidel na 43 kilometru dálnice D5. 

     K dopravní nehodě za účasti nákladního vozu, osobního automobilu a motocyklu došlo dnes ráno před třetí hodinou na 43 kilometru dálnice D5 ve směru na Rozvadov.
     Dle prvotních informací z místa kolize sešlápl řidič nákladního vozu tovární značky Mercedes Benz prudce brzdový pedál v době, kdy před sebou náhle spatřil motocyklistu. Střetu se mu však nepodařilo zabránit a do motocyklisty zezadu narazil. Následně pak měl motocylista najet do před ním jedoucího osobního vozu, který měl být tímto nárazem odmrštěn mimo těleso dálnice.
     Při nehodě došlo k zatím blíže nespecifikovanému zranění 36ti leté řidičky osobního vozu a 40ti letého motocyklisty. Celkové hmotné škody byly odhadnuty na 320 tisíc korun. Požití alkoholických nápojů řidiči bylo vyloučeno pomocí provedených dechových zkoušek. Všechny okolnosti nehody a kompletní nehodový děj je nyní předmětem šetření policistů dálničního oddělení Svojkovice.
     V místech kolize byla doprava mezi třetí a sedmou hodinou ráno částečně omezena a po sedmé byl již provoz zcela obnoven.

por. Bc. Jana Tomková
13.3.2014

vytisknout  e-mailem