Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní informace

PLZEŇ - Dopravní policisté aktuálně řeší několik dopravních nehod na plzeňských silnicích. Dopravní omezení se týká zejména silnice I/20 ve směru od Plzně na Nepomuk a Nepomucké ulice. 

     V souvislosti s dnešními povětrnostními podmínkami řeší plzeňští dopravní policisté zvýšený nápad dopravních nehod na plzeňských silnicích. Aktuálně policisté řeší dopravní nehodu dvou osobních vozidel na Nepomucké ulici v Plzni, úsek vozovky mezi ulicemi U Staré hospody a Na Líše je neprůjezdný, a to po dobu šetření kolize. Dalším úsekem s omezenou průjezdností je silnice I/20 ve směru od obce Plzeň na Nepomuk, kdy před odbočkou k obci Nezvěstice stojí nákladní vozidlo. V současné době probíhá posyp daného místa a úseku pro plné způjezdnění komunikace. Policisté žádají řidiče, pokud je to možné, aby využili náhradní objízdné trasy.  

      Policisté dále žádají řidiče, aby byli obezřetní, dotčenými místy projížděli s největší opatrností, nepřeceňovali svoje řidičské schopnosti a věnovali pozornost aktuálnímu stavu vozovky či případně využili i služby městské hromadné dopravy.

nprap. Veronika Hokrová
2. ledna 2019

vytisknout  e-mailem