Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní akce na Klatovku

Dvě o víkendu 

     Na teritoriu Klatovska proběhla v pátek 11.6. od 22.00 do soboty 12.6. 2010 do 2.00 hodin dopravně bezpečnostní akce k zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.
    Kontroly byly zaměřeny na řidiče, kteří užili před jízdou návykové látky, dále na užití bezpečnostních pásů a zádržných systémů, na technický stav vozidel, na pátrání po hledaných osobách, odcizených věcech a motorových vozidlech.       
Akce se zúčastnilo celkem 14 policistů. Zjištěno bylo 6 dopravních přestupků a uloženy blokové pokuty ve výši 1 800 Kč. Při kontrolách byl zjištěn jeden řidič pod vlivem alkoholu.
    Další dopravní akce celorepubliková proběhla v noci ze soboty od 21.00 do neděle 3.00 hodin. Kontroly byly zaměřeny na řidiče, kteří před jízdou užili návykové látky a alkohol. Akce se zúčastnilo 20 policistů, kteří zjistili 11 přestupků. Blokové pokuty byly uloženy v částce 2 100 Kč.
Při dopravní akci byl zjištěn jeden řidič pod vlivem alkoholu.
Dále policisté vypátrali jednu osobu vedenou v celostátním pátrání. V Rejštejně byl při kontrole řidiče vozidla a spolujezdce zjištěn muž, na kterého byl v měsíci červenci 2008 vydán Okresním soudem v Klatovech příkaz k zatčení. Muž byl zadržen a převezen do policejní cely, v neděli dopoledne byl převezen k soudu a následně propuštěn.
 

vytisknout  e-mailem