Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní akce

V úterý na Klatovsku 

     Dopravní bezpečnostní akce proběhla na teritoriu Klatovska v úterý 28. prosince 2010 od 8.00 do 13.00 hodin k zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. Kontroly byly zaměřeny na řidiče, kteří užili před jízdou návykové látky, dále na užití bezpečnostních pásů a zádržných systémů, na technický stav vozidel, na pátrání po hledaných osobách, odcizených věcech a motorových vozidlech.       
Akce se zúčastnilo celkem 16 policistů, kteří zjistili 10 dopravních přestupků a uložili blokové pokuty ve výši 2 100 Kč. Při akci byli zjištěni dva řidiči, který před jízdou užili alkoholické nápoje.
     V obci Beňovy byl v 11.55 hodin kontrolován 49 letý řidič z obce u Uherského Hradiště, který řídil nákladní vozidlo. Podrobil se dechové zkoušce a alkoholtester naměřil 0,41 a 0,32 promile alkoholu v dechu.
     U obce Dlouhá Ves byl v 11.45 hodin kontrolován 63 letý muž ze Sušicka, který řídil vozidlo zn,. Peugeot. Muž odmítl provedení dechové zkoušky a souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve.. Policisté řidičům zadrželi řidičské průkazy. Uvedení muži jsou podezřelí ze spáchání přestupku, které budou předány na městské úřady k dalšímu opatření.

nprap. Ladmanová Dana

29.12.2010

vytisknout  e-mailem