Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Celostátní pátrání

PLZEŇ - Dívka odjela z výchovného ústavu na povelnou vycházku za matkou, k té nedojela a zůstala někde v Plzni se svým přítelem. 

Kriminalisté z územního odboru Plzeň - venkov vyhlásili celostátání pátrání po osobě:

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=170404220320
(je-li odkaz neaktivní, pátrání bylo odvoláno).

Hledaná dívka 1. dubna 2022 odjela z výchovného ústavu v okrese Pelhřimov na povolenou vycházku za svojí matkou do Přeštic. Ke své matce vůbec nedojela, byla s ní pouze v telefonickém kontaktu, kdy uvedla, že vycházku tráví se svým přítelem v Plzni. Od této doby se do výchovného ústavu nevrátila, nepodala o sobě žádnou zprávu a mobilní telefon má vypnutý. Dívka byla již v minulosti pohřešována.

POPIS: - dívka je vysoká asi 163 cm, hubené postavy, má obdélníkový tvar obličeje, hnědé oči a hnědé až černé dlouhé vlasy
ZVLÁŠTNÍ ZNAMENÍ: - na levé tváří má vedle úst mateřské znaménko

Na útěku by měla být ve společnosti svého přítele, který se rovněž nevrátil do výchovného ústavu na Domažlicku a je po něm taktéž vyhlášeno celostátní pátrání: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=23300327220301 (je-li odkaz neaktivní, pátrání bylo odvoláno).

            Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

por. Ing. Eva Červenková
4. dubna 2022

vytisknout  e-mailem