Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Auto na střeše

PLZEŇ - Nejen v souvislosti se změnou povětrnostních podmínek se dnes dopravní policisté potýkají s ranním zvýšeným počtem dopravních nehod na území města Plzně. Policisté nabádají řidiče, aby při svých cestách dbali zvýšené pozornosti a opatrnosti vůči všem účastníkům silničního provozu. 

V současné době evidujeme na území města Plzně zvýšený počet dopravních nehod, zejména v souvislosti se změnou povětrnostních podmínek, kdy na většině území prší. Nabádáme řidiče, aby zvýšili opatrnost na silnicích, přizpůsobili svou rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikace a dodržovali bezpečný odstup. 

Všichni účastníci silničního provozu by proto měli být velmi obezřetní a plně se věnovat aktuální dopravní situaci. 

Dnes krátce po šesté hodině ráno dopravní policisté přijali oznámení o kolizi na křižovatce ulic J. J. Ryby a Fibichova v Plzni. Zde došlo ke střetu dvou osobních vozidel (Ford a Citroen). V důsledku kolize byl automobil tovární značky Ford s přívěsným vozíkem 58letého řidiče odmrštěn na zaparkované osobní vozidlo tovární značky BMW a plastový kontejner. Po nehodě se automobil tovární značky Ford ocitl na střeše i s přívěsným vozíkem. Kolize se obešla bez zranění. Alkohol byl u obou řidičů na místě vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Za příčinou nehody stála nepozornost 58letého řidiče, který nedal přednost vozidlu tovární značky Citroen 22 letého řidiče. Policisté dopravní nehodu vyřešili v příkazním řízení pokutou na místě. 

nprap. Veronika Hokrová
14. září 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem