Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Světový policejní pohár v ledním hokeji - průřez děním

KRAJ – Resumé prvního hracího dne a informace ke dni druhému a třetímu 

Ve čtvrtek 20. dubna od ranních hodin probíhala další utkání mezi celky evropských policejních sborů, v rámci Světového policejního poháru v ledním hokeji 2017. České svěřence čekali dva nelehcí soupeři a to celek Slovinska a Německa. Trenér policejní reprezentace, pan Jan Daněk, své svěřence na úvodní utkání druhého hracího dne se Slovinským týmem, připravil nad očekávání dobře. „Naši chlapci“ se role hostujícího týmu zhostili a soupeře po výborném výkonu vyprovodili z ledu s dvanácti gólovým přídělem. Utkaní skončilo tedy skončilo 0:12, ve prospěch našeho týmu. Do odpoledního klání museli český tým pošetřit sil, neboť je čekal srdnatý celek Německa. Ani zde však Česká republiky nezaváhala a soupeři uštědřila 12 gólů. Stav utkání skončil se skóre 12:1 pro svěřence trenéra Jana Daňka.

Třetí hrací den, odstartoval již v 09:00 hodin 21.dubna. Obě hrací skupiny již odhalily postupující celky, které si zahrají semifinálová utkání a postoupí do bojů o příčky nejvyšší. Samozřejmě se dohrávali také zápasy mezi týmy, které již na postup již neměly ani tu nejmenší šanci. Proběhly tak zápasy o 9. , 7. a 5. místo v turnaji. Současně třetí hrací den rozhodl o postupujících čtyřech týmech do účasti o nejcennější kovy.  Český tým ze skupiny postoupil na druhém místě, v závěsu za celkem Moskevské policie. Svěřenci trenéra Daňka zaznamenali ještě další dílčí úspěchy a tím byla dvě umístění v „TOP 5 kanadského bodování“ Nejlepším naším střelcem se prozatím stal Martin Příhoda, který nasbíral celkových devět bodů. Věříme, že zůstane při chuti i při dalších utkáních.
V semifinále naši borci narazili na první tým tabulky „B“, kterým byl celek Dynama Kazaň. Po urputných bojích však „naši chlapci“ prohráli v poměru 2:5. V sobotním hracím dnu si tak zahrají o krásné třetí místo, kdy vyzvou tým Rakouska, který podlehl týmu moskevské policie.
Zápas o třetí místo bude zahájen 22. dubna v 10:00 hodin na ledě Home Credit Arény a finálové utkání mezi týmy Dynama Kazaň a moskevskou policií, bude odstartován ve 13:00 hodin, na ledě svatostánku hokeje libereckých Tygrů – Home Credit aréně.

O aktuálním dění, novinkách a úspěších naší hokejové policejní reprezentace, Vás budeme informovat v průběhu celého konání šampionátu.

http://www.police-hockey.com/

http://www.policie-sport.cz/zacina-svetovy-policejni-pohar-v-lednim-hokeji/

http://www.policie.cz/clanek/svetovy-policejni-pohar-v-lednim-hokeji.aspx

https://www.facebook.com/unitopCR/?fref=ts

https://www.facebook.com/PolicieCZ/?fref=ts

Pokud odkazy již nebudou aktivní, byly administrátory ukončeny.


21.4. 2017
nprap. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem